Πρωκτολογικό Ιατρείο – Χειρουργικό Ιατρείο Πρωκτού

Πρωκτολογικό Ιατρείο – Χειρουργικό Ιατρείο Πρωκτού

Πρωκτολογικό Ιατρείο – Χειρουργικό Ιατρείο Πρωκτού

Το εξειδικευμένο πρωκτολογικό ιατρείο ή χειρουργικό ιατρείο πρωκτού ιδρύθηκε το 2019, ασχολούμαστε με παθήσεις του πρωκτού, του παχέος εντέρου, του ορθού και των οργάνων του ανώτερου πεπτικού.
Το πρωκτολογικό ιατρείο μας διαθέτει πλήρες φάσμα εξειδικευμένων διαγνωστικών και θεραπευτικών εργαλείων. Επίσης πραγματοποιούνται τακτικές σπλαχνικές χειρουργικές επεμβάσεις στην κλινική Συνεργάτη μας (ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ).
Στο πρωκτολογικό ιατρείο πραγματοποιούνται εξετάσεις όπως ορθοσκόπηση, πρωκτοσκόπηση, πρωκτοσκόπηση υψηλής ευκρίνειας ενδοορθικό υπερηχογράφημα και εφαρμογές με διάφορα Θεραπευτικά Laser.

Το πρωκτολογικό ιατρείο & Ελάχιστα επεμβατική χειρουργική

Η γκάμα των θεραπειών μας περιλαμβάνει τόσο συντηρητικές μη χειρουργικές μεθόδους όσο και χειρουργικές μεθόδους. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις τεχνικές μείωσης του πόνου, ελάχιστα επεμβατικών τεχνικών (π.χ. θεραπεία με Laser ή και με Botox ) και ήπιων αναισθητικών διαδικασιών.

Πρωκτολογία & Εμπιστοσύνη

Υπάρχει πλήρης κατανόηση για το πόσο δύσκολο είναι για μερικούς συνανθρώπους μας να εμπιστευτούν τον γιατρό τους τα πρωκτολογικά προβλήματα.
Με μια συνομιλία θα γνωριστούμε μεταξύ μας σε μια ήρεμη και προσωπική ατμόσφαιρα και θα συζητήσουμε λεπτομερώς χωρίς καμία ντροπή και με πλήρη εχεμύθεια το πρόβλημα σας.
Η εξέταση πραγματοποιείται με προσοχή ώστε να πετύχουμε μία καλή συνεργασία και εν τέλη να προσδιορίσουμε την στρατηγική της θεραπείας.

Χωρίς πόνο

Η χρήση ελάχιστα επεμβατικών τεχνικών θεραπείας μειώνει τον πόνο. Ωστόσο, η ένταση της αίσθησης του προσωπικού πόνου διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, ειδικά στην περιοχή του πρωκτού. Επομένως, στο τέλος μιας επέμβασης, οι χειρουργικές πληγές εγχέονται επιπλέον με αναισθητικό μακράς δράσης. Για να διασφαλίσουμε μια πιο άνετη κένωση του εντέρου μετά τη χειρουργική επέμβαση, χρησιμοποιούμε προφυλακτικά φυτικά ρυθμιστικά καθαρτικά .

Το χειρουργικό ιατρείο πρωκτού βρίσκεται εντώς της κλινικής (ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ) και είναι εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο ή με τις δημόσιες συγκοινωνίες.

IASO Thesalias

Fellow American College of surgeons

elliniki-etairia-koloproktologias

Τηλέφωνο: 6995251881
Φαξ: 2410 59 38 30
8ο χλμ. Π.Ε.Ο Λάρισας- Αθηνών, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Εξωτερικό Ιατρείο 23, 41 500, Λάρισα
Μαρίνου Αντίπα 2,412 22 Λάρισα, MY DOCTOR 2ος Όροφος,